Automobilist gewond na steekincident

Door NEWWORLD, zondag 06 maart 2016 07:45

Automobilist gewond na steekincident

Een Engelse automobilist raakte zaterdagavond gewond bij een steekincident. Hij is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld. De verdachten zijn nog voortvluchtig.

Rond 20.00 uur kreeg de politie een melding van een ongeval op de Moutzdijkweg in Hout-Blerick. Bij aankomst bleek dat er sprake was van een auto die in de berm was beland nadat hij door een andere auto werd geraakt. De bestuurder van de auto in de berm was gewond. Hij was gestoken door de inzittenden van de andere auto. Deze inzittenden zijn na het steekincident te voet weggevlucht. Hun auto bleef achter.

Drie personen naar ziekenhuis gebracht
Behalve de bestuurder zat er nog een man en een kind in de auto die in de berm belandde. De bijrijder en de jongen zijn ook ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Over de medische situatie is op dit moment geen informatie beschikbaar, behalve het gegeven dat het kind niet gewond is geraakt.

Ruzie in woning
Uit het onderzoek dat direct na de melding werd opgestart bleek dat eerder op de avond vermoedelijk een ruzie tussen beide partijen is ontstaan in een woning in Baarlo.

De verdachten zijn nog voortvluchtig
De politie heeft direct na de melding een burgernetbericht verstuurd. Een helicopter heeft vanuit de lucht gezocht naar de voortvluchtigen en de verschillende patrouilles hebben in de omgeving gezocht. Deze zoekactie heeft nog niet geleid tot het aanhouden van de verdachten.

Onderzoek
Zaterdagavond is technisch onderzoek verricht op de Moutzdijkweg en in de woning waar de ruzie vermoedelijk is ontstaan.

(Bron: Politie Limburg-Noord)


Headlines


Reacties

  • Er zijn nog geen reacties geplaatst.