HAS Hogeschool start nieuwe opleiding Nature, Leisure & Business

Door NEWWORLD, dinsdag 12 januari 2016 07:45

HAS Hogeschool start nieuwe opleiding Nature, Leisure & Business

HAS Hogeschool locatie Venlo houdt op 19 januari een open avond. De relatief nieuwe vestiging in Venlo draait sinds 1 september 2013 met de opleidingen Toegepaste Biologie, Bedrijfskunde en agribusiness en Freshfood & Innovation. In september 2015 kwam daar de nieuwe opleiding International Farm Management bij. Volgend studiejaar komt er een 5e opleiding bij: Nature, Leisure & Business. Met deze opleiding is het palet van opleidingen op het gebied van agro, food en leefomgeving compleet.

De open dag is bedoeld voor scholieren met hun ouders, familie en vrienden. De aanstaande studenten kunnen door presentaties en persoonlijke gesprekken kennismaken met de opleidingen van HAS Hogeschool op het gebied van agro, food en leefomgeving.

Nieuwe opleiding Nature, Leisure & Business
De nieuwe opleiding Nature, Leisure & Business gaat in september 2016 van start. Deze nieuwe opleiding past goed bij de ontwikkelingen die de leefomgevingsector in de regio doormaakt met volop nieuwe kansen en mogelijkheden. Het is een bijzondere variant op de opleiding Management van de Leefomgeving die in Den Bosch wordt aangeboden. De focus ligt op de commerciële kant van het landschap: hoe kun je op een verantwoorde manier aan de natuur geld verdienen.

Innovatieve onderwijsomgeving
HAS Hogeschool kenmerkt zich door de hoge kwaliteit van onderwijs en de focus op kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voor studenten. Studenten krijgen de kans zich te ontwikkelen op basis van hun talenten. De medewerkers en studenten van de HAS werken samen in een ondernemende, eigentijdse en ongedwongen sfeer. De onderlinge betrokkenheid is groot, evenals de interactie met het werkveld. HAS Hogeschool biedt studenten een innovatieve onderwijsomgeving met de modernste onderwijsfaciliteiten en veel praktijkonderwijs. Op de open dag kunnen scholieren hier een glimp van opvangen.

(Bron: HAS Hogeschool)


Gerelateerde berichten


Headlines


Reacties

  • Er zijn nog geen reacties geplaatst.