Exclusieve zomerprogrammering in De Maaspoort in Venlo

Door NEWWORLD, woensdag 10 februari 2016 07:58

Exclusieve zomerprogrammering in De Maaspoort in Venlo

Aankomende zomer zal De Maaspoort Theater & Events in Venlo in het teken staan van magie, illusie en humor. In de periode van 27 juli tot en met 21 augustus 2016 zullen er maar liefst 16 exclusieve theatershows plaatsvinden met als titel: ‘Kazàn, the magic family’.

De internationaal illusionisten-show ‘Kazàn, the Magic Family’ is een voorstelling van Nederlands’ bekendste goochelaar Hans Kazàn, samen met de illusionistengroep Magic Unlimited bestaande uit Oscar, Renzo & Mara Kazàn. Ook Hans’ jongste zoon, comedian Steven Kazàn, zal van de partij zijn in deze bijzondere familieshow vol verbluffende illusies, interactieve trucs en héél veel humor.

Hans Kazàn is blij verrast met het initiatief van De Maaspoort: “Eindelijk een theater dat níet dicht is gedurende de zomer. Dat is een unicum in de Nederlandse theaterwereld. Ik vind het dan ook ontzettend gaaf dat De Maaspoort in Venlo hier verandering in brengt”. Het is een show voor een brede doelgroep maar vooral voor families interessant door onder andere de toegankelijke prijs.

De Maaspoort werkt voor deze zomerprogrammering samen met andere leisure aanbieders in Limburg.

(Bron: Theater de Maaspoort)


Nieuwsfoto's bezoekers


Gerelateerde berichten


Headlines


Reacties

  • Er zijn nog geen reacties geplaatst.