90 nieuwe studentenwoningen in Venlo

Door NEWWORLD, dinsdag 30 augustus 2016 08:28

90 nieuwe studentenwoningen in Venlo

LEBE opent 1 oktober de deuren van een nieuw concept: LEBE City Campus, 90 nieuwe studentenwoningen aan de Dr. Blumenkampstraat in Venlo.

Dit nieuwe studentenhuisvestings-initiatief speelt in op de actuele vraag naar goede studentenfaciliteiten in of aan de rand van de stad. LEBE City Campus is gevestigd in het voormalig kantoorpand van Océ Technologies Learning Center en ligt daarmee centraal ten opzichte van de verschillende opleidingen en het centrum van Venlo. Het pand is de afgelopen weken compleet gerenoveerd en heeft een indeling gekregen die past bij de woonwensen van studenten in Venlo.

Eigentijds en modern
De studentenkamers zijn voorzien van basisfaciliteiten zoals een keukenblok, verwarming en vloerbedekking. Ook is er glasvezelinternet aangelegd en wifi beschikbaar. Het gebouw is verder voorzien van een centrale wasruimte, gezamenlijk lounge-gedeelte, buitenterras en ruime parkeergelegenheid. Alle kamers hebben een eigentijdse en moderne uitstraling die past bij het internationale en zelfstandige karakter van studenten die op zoek zijn naar woonruimte in Venlo.

90 studentenwoningen
LEBE City Campus beschikt in totaal over 90 kamers. Daarvan zullen er voor 1 oktober 30 klaar zijn. De huurprijs varieert van € 330,- tot € 409,- per kamer. Voor deze eerste 30 kamers is de inschrijving al geopend. De overige 60 kamers zullen in de weken na 1 oktober worden opgeleverd.

(Bron: LEBE City Campus )


Nieuwsfoto's bezoekers


Headlines


Reacties

  • Er zijn nog geen reacties geplaatst.