Programma Popronde Venlo bekend

Door NEWWORLD, vrijdag 30 september 2016 07:31

Programma Popronde Venlo bekend

Popronde is het grootste rondreizende festival van Nederland en doet dit jaar 40 steden aan. Vandaag maakt Venlo haar programma bekend. Popronde verwelkomt op vrijdag 21 oktober in het centrum van Venlo o.a. Marten Fisher, Radio Eliza, The Badger and the Bass, Storksky en Jeangu Macroy. Bijzonder dit jaar is de preview die op zaterdag 15 oktober plaats vindt in platenzaak Sounds.

De Popronde is hét reizende muziekfestival van Nederland. Vanaf donderdag 15 september tot en met zaterdag 26 november reizen de 138 geselecteerde Poprondebands en acts – de nieuwe generatie popmuzikanten - langs 40 steden door het hele land. Singer/songwriters, rappers, rockers en producers, de Popronde is niet aan een muziekstijl gebonden en de hele avond kun je gratis genieten van nieuwe opkomende Nederlandse acts.

Popronde vindt in Venlo plaats op 21 oktober. 28 acts presenteren zich tussen 20:00u en 03:00u bij de 15 deelnemende locaties in de stad van Venlo.

Popronde tourt 10 weken door Nederland. Elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag vindt in 4 verschillende steden een Popronde plaats, met elk een unieke programmering. In iedere stad is het centrum het festivalterrein en vormen diverse plekken in het centrum de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten, die in de voetstappen treden van oud-deelnemers als Kensington, Chef’Special, Racoon, De Staat, Rondé en Dotan.

(Bron: Popronde Venlo)


Headlines


Reacties

  • Er zijn nog geen reacties geplaatst.