Parkeergarage Roermondsepoort uit voorzorg gesloten

Door NEWWORLD, zondag 02 oktober 2016 01:44

Parkeergarage Roermondsepoort uit voorzorg gesloten

Parkeergarage Roermondsepoort in het centrum van Venlo wordt vandaag, vrijdag 30 september, uit voorzorg gesloten voor gebruik.

De bouwkundige staat van de garage en de risico’s voor de veiligheid geven hiertoe aanleiding. De sluiting van de garage was gepland op 8 januari 2017, maar het was bekend dat het risico bestond dat de garage eerder zou moeten sluiten.

Bezoekers binnenstad
Bezoekers van de binnenstad kunnen terecht op de parkeerterreinen en in parkeergarages Maasboulevard, Nolensplein en Maaswaard. Ook het kazerneterrein is beschikbaar: aanstaande zaterdag en maandag 3 oktober (Duitse dag) rijden er pendelbussen. De route naar alternatieve plaatsen wordt extra aangegeven en de gemeente zet verkeersregelaars in.

Abonnementen
Abonnementhouders van wie de auto nog in de garage staat worden actief benaderd om deze uit de garage te verwijderen. Zij kunnen per direct terecht in de parkeergarage onder het Nolensplein of in de Maaswaardgarage. Voor abonnementhouders is de toegangspas daartoe aangepast. Voor de lange termijn zoekt de gemeente samen met de abonnementhouders naar een voor hen passend alternatief.

Omgeving
Gebruikers van aangrenzende panden hoeven zich geen zorgen te maken. De constructie van de garage staat op zichzelf.

(Bron: Gemeente Venlo)


Gerelateerde berichten


Headlines


Reacties

  • Er zijn nog geen reacties geplaatst.