VieAmi Golftoernooi brengt ruim 10.000 euro op voor oncologiecentrum

Door NEWWORLD, maandag 06 juni 2016 06:28

VieAmi Golftoernooi brengt ruim 10.000 euro op voor oncologiecentrum

Een serre en beleeftuin bij het nieuwe oncologiecentrum van VieCuri. Dat was het doel waarvoor VieAmi, op vrijdag 20 mei, heeft gegolfd bij Golf- en Countryclub Geijsteren. VieAmi organiseerde dit fondsenwervend golftoernooi voor de derde keer. De realisatie van deze serre met beleeftuin vergt een behoorlijke investering die niet uit de reguliere budgetten betaald kan worden. Vandaar dat VieAmi is gestart met het werven van fondsen om dit project te kunnen realiseren.

In totaal namen 17 teams deel aan het toernooi. Het deelnemersveld bestond uit ondernemers uit de regio en specialisten van VieCuri. Samen haalden zij deze dag een prachtig bedrag van €10.600,- op. Naast de bijdrage van alle deelnemers die een flight hebben gekocht, is er van diverse organisaties sponsoring en donaties ontvangen.

VieCuri opende op locatie Venlo het nieuwe Oncologiecentrum. In dit centrum is zorg voor mensen met kanker gebundeld. VieAmi wil graag iets betekenen voor deze patiënten door de beleving van de zorg prettiger te maken. De serre met beleeftuin moet een mooie plek worden waar patiënten hun gedachten kunnen verzetten en even tot rust kunnen komen. VieAmi werft fondsen om dit project te kunnen realiseren.

(Bron: VieCuri)


Gerelateerde berichten


Headlines


Reacties

  • Er zijn nog geen reacties geplaatst.