Beatles Collectief in Shannons Irish Pub in Venlo‏

Door NEWWORLD, zondag 03 juli 2016 13:41

Beatles Collectief in Shannons Irish Pub in Venlo‏

Van 6 tot en met 9 oktober 2016 reist het Venlose Beatles Collectief (VBC) met 100 Venlonaren af naar Beatles hometown Liverpool. Tijdens het bezoek, dat geheel in het teken zal staan van The Beatles, zal het VBC een show geven in de legendarische Cavern Club. In de voorbereiding op deze show speelt het VBC op vrijdag 8 juli vanaf 21:30 uur in Shannon Irish Pub op de Parade in Venlo.

De gewelven van Café In Den Dorstigen Haen aan de Markt in Venlo waren in november voor de tweede keer het decor van de Cavern Club Venlo. Dit is een initiatief van het Venlose Beatles Collectief. Daar is het idee ontstaan om in de echte Cavern Club in Liverpool te spelen; de plek waar de Beatles vaak optraden voor ze echt doorbraken.

Goede doel
De ambitie is om ter plekke een live-registratie te maken, waarvan de verkoop opbrengsten naar het Toon Hermanshuis in Venlo gaan. Dit geld wil het Toon Hermanshuis investeren in een project om via muziek in contact te komen met jongeren met kanker of met familieleden met kanker, een doelgroep die zij nu moeilijk weet te bereiken.

Nog 30 tickets beschikbaar
Speciaal voor de Venlose Beatlesliefhebber is een unieke Beatlestrip samengesteld. De reis bestaat naast de show van het VBC in de Cavern Club onder andere uit de Magical Mystery Tour langs bekende plekken als Penny Lane en Strawberry Fields en een bezoek aan het Beatles Museum.

(Bron: Beatles collectief)


Gerelateerde berichten


Headlines


Reacties

  • Er zijn nog geen reacties geplaatst.