VVV-Venlo te sterk voor FC Volendam

Door NEWWORLD, zaterdag 30 januari 2016 09:04

VVV-Venlo te sterk voor FC Volendam

Vrijdagavond speelde VVV-Venlo thuis tegen FC Volendam. De mannen van Maurice Steijn (die vanaf de tribune moest toekijken vanwege zijn schorsing) waren met 3-0 te sterk voor het team uit Volendam.

In de 33e minuut is het voor de eerste keer raak. Een schitterende combinatie tussen Fleuren en Van Crooij brengt de bal diep in het vijandelijke strafschopgebied. Laatstgenoemde weet de bal met een sublieme voetbeweging vrij te spelen en vervolgens is het voor Seuntjens een koud kunstje om de bal hard binnen te schieten en zo de 1-0 op het bord te zetten.

In de tweede helft controleert VVV-Venlo de wedstrijd. In de 80e minuut gaat de wedstrijd op slot en is het Seuntjens die zijn tweede van de avond maakt en zijn 20e van dit seizoen. Hij krijgt de bal via een verdediger voor zijn voeten en haalt verwoestend uit: 2-0. De Venlonaren komen zelfs nog op 3-0 door een slimme actie van Seuntjens: Hij staat buitenspel, maar laat de bal slim aan Hunte. Die pikt de bal op en geeft Seuntjens een niet te missen kans: 3-0.

Op Vastelaoveszondaag staat de volgende wedstrijd op de rol. Dan is Sparta Rotterdam de tegenstander op het Kasteel in de havenstad.

(Bron: VVV-Venlo)


Gerelateerde berichten


Headlines


Reacties

  • Er zijn nog geen reacties geplaatst.