VVV-Venlo onderuit tegen Sparta

Door NEWWORLD, maandag 08 februari 2016 07:38

VVV-Venlo onderuit tegen Sparta

Op vastelaoveszondaag stond de kraker in de Jupiler League op het programma. Het team van Maurice Steijn en zijn technische staf namen het op tegen koploper Sparta Rotterdam op het Kasteel in de havenstad.

De wedstrijd ontbrandde helemaal na een vroeg doelpunt, als Verhaar de bal in de 9e minuut met veel gevoel over en achter Deckers in het doel schiet. In de 26e is het Paulissen die arrogant verdedigen afstraft en de bal binnen houdt en Seuntjens aanspeelt. Via hem belandt de bal voor de voeten van Van Crooij en die schiet de bal beheerst binnen en zet daarmee de wedstrijd op een gelijke stand. En zo is er na 45 minuten boeiend voetbal een 1-1 stand te noteren en zoeken beide teams de kleedkamers op.

Met iets meer dan 10 minuten spelen is het Sparta dat de leiding neemt in de wedstrijd: Sanusi krijgt de bal in de Venlose zestien voor zijn voeten en haalt doeltreffend uit, Deckers kansloos latend. Steijn reageert door Fleuren te wisselen voor Hunte om zo nog wat te forceren. Maar daardoor worden de ruimtes achterin ook groter en moeten de Venlonaren opletten om niet nog een tegendoelpunt te krijgen. Het is Sparta-spits Verhaar die zijn tweede van de middag en de derde van Sparta Rotterdam maakt voor de 3-1.

Door de winst van NAC Breda op vijdag staan onze mannen nu op een derde plaats. Vrijdagavond wacht de wedstrijd in Deventer tegen Go Ahead Eagles.

(Bron: VVV-Venlo)


Gerelateerde berichten


Headlines


Reacties

  • Er zijn nog geen reacties geplaatst.