VVV-Venlo wint ruim bij Go Ahead Eagles

Door NEWWORLD, zaterdag 13 februari 2016 08:16

VVV-Venlo wint ruim bij Go Ahead Eagles

Op vrijdag 12 februari stond er voor de mannen van Maurice Steijn en zijn technische staf wederom een uitwedstrijd op het programma. In de Adelaarshorst in Deventer werd Go Ahead Eagles die avond met 0-3 verslagen.

Na zeven minuten volgt een slechte uittrap van Zwarthoed, die bal wordt door Nijholt gecontroleerd en hij speelt Van Crooij aan. Die maakt geen fout oog in oog met Zwarthoed en zo staat het 0-1.

Aan het begin van de tweede helft kwam Van Crooij als een duveltje uit een doosje weer voor de keeper en ook nu weer uiterst koelbloedig blijft. Van Crooij verdubbelt zijn dagscore en zet de Venlonaren op een 0-2 voorsprong.

De laatste paar minuten van de wedstrijd zijn er nauwelijks noemenswaardige momenten meer en de jongens spelen de tijd zeer professioneel vol. Maar het slotwoord is voor Resida: hij schiet beheerst de 0-3 binnen en zo krijgt de overwinning nog extra glans.

Maandagavond staat alweer de volgende wedstrijd op de rol: dan wacht in het De Koel met FC Dordrecht weer een wedstrijd tegen een degradant van afgelopen seizoen.

(Bron: VVV-Venlo)


Gerelateerde berichten


Headlines


Reacties

  • Er zijn nog geen reacties geplaatst.