VVV-Venlo te sterk voor Helmond Sport

Door NEWWORLD, zaterdag 20 februari 2016 01:34

VVV-Venlo te sterk voor Helmond Sport

VVV-Venlo nam het vrijdagavond in Helmond op tegen Helmond Sport. De ploeg van Jay Driessen (bij afwezigheid van de zieke Maurice Steijn) was met 1-4 te sterk voor de ploeg uit Helmond.

Het was Helmond Sport dat onverwacht de voorsprong nam: een van richting veranderd schot van Justiana krijgt een onverwachte curve, waardoor keeper Deckers de bal over zich heen ziet gaan en in het doel ziet belanden. Tien minuten na de openingstreffer is het echter Seuntjens die met zijn 22e competitietreffer het evenwicht hersteld en de 1-1 op het bord zet. Op uitstekend aangeven van Opoku met het hoofd, na een mooie lange bal van Buwalda, is het onze goalgetter die de bal controleert en na een stuit hard tegen de touwen schiet. In de extra tijd van de eerste helft is er dan toch de Venlose voorsprong: een corner vanaf rechts wordt door Nijholt op het hoofd van Buwalda gemikt en zijn kopbal vliegt mooi in de linkerbovenhoek voor de 1-2. Zo zoeken de teams de kleedkamers op.

De tweede helft begint met dezelfde 22 spelers op het veld. Met Resida voor Paulissen proberen de Venlonaren nieuwe aanvallende impulsen te geven. Opoku zoekt de kleine snelle speler meteen, maar voordat hij de bal binnen kan lopen, wordt de voorzet tot corner getikt. Die corner lijkt op niets uit te draaien, maar Seuntjens controleert prachtig en zet voor op Buwalda, die op pure wilskracht de bal over de lijn kan drukken met zijn hoofd. Helmond Sport is de tik nog maar net te boven en de bal ligt alweer in het mandje: een inworp van Rutten gaat over Seuntjens heen, maar Opoku weet zich aan de houdgreep van zijn bewaker te ontworstelen en schiet vanuit de draai fraai de 1-4 binnen.

Na deze klinkende overwinning, de derde op rij alweer, wacht komende vrijdag de pittige thuiswedstrijd tegen NAC Breda.

(Bron: VVV-Venlo)


Gerelateerde berichten


Headlines


Reacties

  • Er zijn nog geen reacties geplaatst.