VVV-Venlo speelt gelijk bij Telstar

Door NEWWORLD, zaterdag 05 maart 2016 00:50

VVV-Venlo speelt gelijk bij Telstar

Op vrijdag 4 maart mochten de mannen van Maurice Steijn en zijn technische staf op weg naar Velsen-Zuid. De ploeg uit Venlo speelde met 2-2 gelijk tegen Telstar.

Tissoudali troefde Buwalda af en gaf een zacht puntertje dat echter geplaatst genoeg was om Deckers te verschalken. En zo stond na 8 minuten de 1-0 op het scorebord en mochten onze geelzwarten in de achtervolging om deze tegentreffer weg te poetsen.

De tweede helft begint zonder wissels en de Venlonaren beginnen slordig, met veel verkeerde passes en verloren ballen. Telstar vindt het allemaal prima, maar bij de derde Venlose corner is het raak. Nijholt zet de corner op Haagen, maar hij krijgt de bal via Haagen terug, bedenkt zich geen moment en in plaats van de bal opnieuw voor te zetten schiet hij de bal snoeihard in de winkelhaak voor de gelijkmaker. Uit de vrije trap komt de bal dan uiteindelijk voor de voeten van Opoku die de bal knap achter Zonneveld schiet en zo de 1-2 laat aantekenen. De Venlonaren weten de zwaarbevochte voorsprong echter niet over de streep te trekken, want in de dying seconds is het invaller Deekman die ontsnapt aan buitenspel en zo de gelijkmaker binnenschiet.

(Bron: VVV-Venlo)


Gerelateerde berichten


Headlines


Reacties

  • Er zijn nog geen reacties geplaatst.