VVV-Venlo gelijk tegen Jong Ajax

Door NEWWORLD, zaterdag 12 maart 2016 12:19

VVV-Venlo gelijk tegen Jong Ajax

Op vrijdag 11 maart stond er wederom een uitwedstrijd op het programma voor onze geelzwarten, na het bezoek aan Telstar een week eerder. De mannen van Maurice Steijn en zijn technische staf gingen naar het Amsterdamse Sportpark de Toekomst op bezoek bij Jong Ajax. De Venlonaren moesten genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel.

Maar net voor het kwartier was het wel zo ver: bij het uitverdedigen maait Haagen over de bal en Zivkovic pikt de bal op, raakt hem een keer aan en weet de bal vervolgens achter Deckers te schieten en zo staat het 1-0. De tweede helft gaat verder waar de eerste is opgehouden: de Venlonaren vallen aan en Onana stopt de ballen. Ook wanneer Seuntjens van dichtbij uithaalt is de keeper weer eens het eindstation, maar scheidsrechter Lindhout beslist anders. Hij zag in de actie ervoor, waarbij Van Bruggen probeerde Paulissen om te kegelen, een overtreding die een penalty en een rode kaart waard was. Van Bruggen verlaat boos het veld, waarna Seuntjens vanaf de stip de ploegen op 1-1 zet.

Met nog bijna een hele tweede helft te spelen en een man meer op het veld wil VVV-Venlo de wedstrijd snel beslissen. Maar Zivkovic ontworstelt zich aan zijn bewaker Buwalda en gaat alleen op Deckers af. Oog in oog met de doelman maakt de Amsterdamse spits geen fout en zet hij de gastheren weer op voorsprong: 2-1. Zo staan de Venlonaren binnen 300 seconden weer achter en is het team weer veroordeeld tot een inhaalrace. Dan is er eindelijk een prachtige actie van Resida. De speler die als kleine jongen de ArenA mocht openen, omspeelde subliem zijn bewaker (bal aan de ene kant, hij aan de andere) en geeft een schitterende voorzet op Hunte, die de bal onberispelijk binnen schiet en de 2-2 maakt.

Komende maandag staat er alweer een nieuwe wedstrijd op de rol, als RKC Waalwijk op bezoek komt in De Koel.

(Bron: VVV-Venlo)


Gerelateerde berichten


Headlines


Reacties

  • Er zijn nog geen reacties geplaatst.