Seacon Logistics maakt sporten voor rolstoelhockeyer Van Zon mogelijk

Door NEWWORLD, zondag 13 maart 2016 10:19

Seacon Logistics maakt sporten voor rolstoelhockeyer Van Zon mogelijk

Talentvolle rolstoelhockeyer Stijn van Zon zal binnenkort het veld op gaan in een nieuwe elektrische sportrolstoel. Van onze 1% FairShare® partner Seacon Logistics ontvangt zijn vereniging BISO ’65 een bijdrage van 2.500 euro voor de aanschaf van de rolstoel.

Via persoonlijke acties en fondsenwerving willen Stijn en BISO’65 dit kalenderjaar de sportrolstoel financieren. “De bijdrage van Seacon Logistics is zeer welkom”, aldus de voorzitter van de vereniging BISO ’65 Pim Boon. “Hierdoor kunnen wij het aangepast sporten en E-hockey in het bijzonder toegankelijk maken, zodat we zoveel mogelijk mensen met een lichamelijke of visuele beperking plezier kunnen laten beleven aan sport. Stijn is een uitzonderlijk talentvolle en ambitieuze E-hockeyer die leeft voor zijn sport. Een goede sportrolstoel zorgt ervoor dat hij en BISO '65 de ambities kunnen waarmaken.”

Rico Gielen, marketingmanager van Seacon Logistics: “Ons bedrijf staat als één team achter Stijn (en zijn vereniging BISO’65). Hij heeft enorm veel talent. Sinds een half jaar maakt hij deel uit van de Nationale E-hockeyploeg. Zijn grote wens is om in een nieuwe sportrolstoel te kunnen deelnemen aan het EK in Nederland. Onze bijdrage hieraan is geheel in lijn met ons partnership met Fonds Gehandicaptensport om samen, als één team, sporten voor mensen met een handicap vanzelfsprekend te maken. Zo ook voor ons regionaal talent Stijn van Zon.”

(Bron: Seacon Logistics)


Nieuwsfoto's bezoekers


Gerelateerde berichten


Headlines


Reacties

  • Er zijn nog geen reacties geplaatst.