VVV-Venlo te sterk voor RKC Waalwijk

Door NEWWORLD, dinsdag 15 maart 2016 07:58

VVV-Venlo te sterk voor RKC Waalwijk

Na het gelijkspel in Amsterdam afgelopen vrijdagavond was het maandagavond alweer tijd voor de volgende wedstrijd. In De Koel namen de mannen van Maurice Steijn en zijn technische staf het op tegen hekkensluiter RKC Waalwijk. De ploeg uit Venlo won met 4-3.

Bij de eerste de beste aanval van de gasten is het na 3 minuten Sanoh die zijn bewaker Bourdouxhe aftroeft en een afgemeten voorzet geeft op Langedijk. Voor hem is het vervolgens een koud kunstje om de 0-1 binnen te tikken. Nog voor het half uur spelen is het gelijk: Sevinç speelt Nijholt tussen de verdedigers aan en in eerste instantie is doelman Vos de winnaar, maar de rebound is een eenvoudige prooi voor Van Crooij, die de 1-1 binnentikt. Na 5 minuten krijgen ze weer de deksel op de neus als Thomassen er als een speer vandoor gaat en niet meer in te halen is door Bourdouxhe. Deckers weet het schot nog van richting te veranderen, maar de bal gaat met een stuit toch over de doellijn en zo staan de mannen uit Waalwijk weer op voorsprong: 1-2. Dit is ook de ruststand waarmee de ploegen de kleedkamers op mogen zoeken.

In de 52e minuut is er de derde dreun voor de geelzwarten als Haagen de bal tegen de hand krijgt bij een Waalwijkse aanval. Pérez bestraft het voorval met een strafschop en Langedijk faalt niet oog in oog met Deckers en brengt de pijnlijke 1-3 op het bord. Met iets minder dan een half uur brengt Opoku toch weer hoop in de Venlose harten als hij een afgemeten voorzet van Paulissen (die uitstekend de achterlijn haalt met 3 tegenstanders in de buurt) in de verre hoek binnenkopt buiten het bereik van Vos en zo de 2-3 aan laat tekenen. Als enkele minuten later Paulissen het weer op zijn heupen krijgt en de bal fantastisch vrijmaakt. Zijn inzet verdwijnt door een Waalwijkse verdediger tegen de lat, maar Seuntjens is er als de kippen bij om de terugspringende bal binnen te koppen: 3-3 en heel Venlo gelooft weer in de driepunter. Opoku is echter de reddende engel, als hij vijf minuten voor tijd de 4-3 maakt. Seuntjens geeft een verre diepe voorzet vanaf links, die met veel gevoel door Van Crooij wordt teruggekopt en door de ontketende Opoku binnen wordt geschoten.

Volgende week staat de wedstrijd in Eindhoven tegen de plaatselijke FC op het programma.

(Bron: VVV-Venlo)


Gerelateerde berichten


Headlines


Reacties

  • Er zijn nog geen reacties geplaatst.