VVV-Venlo te sterk voor NAC Breda

Door NEWWORLD, woensdag 21 september 2016 07:50

VVV-Venlo te sterk voor NAC Breda

VVV-Venlo heeft zich dinsdagavond geplaatst voor de volgende ronde van de beker. De ploeg van trainer Maurice Steijn won in het Rat Verlegh Stadion van NAC Breda met 0-2.

In de 28e minuut bleef VVV goed doordrukken en dwongen een fout af bij de verdedigers van NAC, waardoor Torino Hunte aan de bal kwam en de zestienmeter binnendrong. De buitenspeler haalde uit en dat betekende de 0-1 voor de Venlonaren. De fase na de 0-1 bleef NAC de aanval zoeken, in de hoop te gelijkmaker te forceren. Maar juist op het moment dat NAC bleef aandringen en dichter bij het Venlose doel kwam, sloegen onze jongens toe. Door een prachtig gespeelde aanval over verschillende schijven kwam de bal terecht bij Resida aan de rechterkant. Die gaf een goede voorzet en daar stond Hunte weer keurig op de goede plek. 0-2!

Door deze overwinning bekert VVV-Venlo door in de KNVB beker. De loting voor de volgende ronde vindt donderdagavond plaats. Komende vrijdag hervat VVV-Venlo de competitie thuis in Seacon Stadion de Koel. Dan is Jong FC Utrecht de tegenstander wanneer we op jacht gaan naar de volgende drie punten.

(Bron: VVV-Venlo)


Gerelateerde berichten


Headlines


Reacties

  • Er zijn nog geen reacties geplaatst.