VVV-Venlo in eigen huis te sterk voor FC den Bosch

Door NEWWORLD, zaterdag 22 oktober 2016 10:15

VVV-Venlo in eigen huis te sterk voor FC den Bosch

Op vrijdagavond 21 oktober stond er voor Maurice Steijn en zijn technische staf een thuiswedstrijd op het programma. In Seacon Stadion - De Koel - was FC Den Bosch de tegenstander van de Venlonaren. De ploeg van Steijn won met 3-1.

Aan het einde van de eerste 10 minuten bloedde het spel eigenlijk een beetje dood, maar een vrije trap van Clint Leemans bracht daar verandering in. De vrije trap werd scherp gegeven en het was geen VVV-speler, maar Bosschenaar Fernandes die de bal in eigen doel werkte. 1-0 in het voordeel van de Venlose formatie. Lang konden de supporters in de Koel niet genieten van de voorsprong, want binnen de minuut lag de bal aan de overkant in het netje. Door een slippertje van de Venlonaren kon Jort van der Sanden de bal achter Maarten de Fockert schieten.

De Venlonaren drongen al een tijdje goed aan en ditmaal werd dit beloond. De bal kwam in het strafschopgebied van de Bosschenaren en werd door verschillende spelers half geraakt waarna Johnatan Opoku uiteindelijk de meeste gelukkige was en de tweede treffer van VVV-Venlo kon binnen schieten: 2-1 voor de thuisploeg.

Tim Receveur kwam in het veld voor Tristan Dekker en bij FC Den Bosch werd er meerdere malen gewisseld. Maar het was een actie van Vito van Crooij die de wedstrijd definitief op slot deed. Hij ging goed door na een pass van Seuntjens en werd neergehaald door Heymans. Die moest zijn actie bekopen met een rode kaart en moest daarnaast toezien hoe VVV-Venlo een penalty mocht nemen. Clint Leemans ging achter de bal staan en schoot de 3-1 tegen de touwen.

Komende donderdag 27 oktober staat voor de formatie van Maurice Steijn een bekerconfrontatie op het programma. Dan bezoeken we PEC Zwolle met als inzet een plaats in de volgende ronde van de KNVB Beker.

(Bron: VVV-Venlo)


Gerelateerde berichten


Headlines


Reacties

  • Er zijn nog geen reacties geplaatst.