VVV-Venlo te sterk voor FC Dordrecht

Door NEWWORLD, zondag 06 november 2016 08:31

VVV-Venlo te sterk voor FC Dordrecht

Vrijdagavond stond voor Maurice Steijn en zijn technische staf een thuiswedstrijd op het programma. In De Koel delfde FC Dordrecht met 3-1 het onderspit.

In de 22e minuut was het raak in de Koel. Dekker kwam goed op aan de rechterkant en gaf een diepe voorzet. Deze werd eerst gemist door Seuntjens en Johnatan Opoku, maar de afvallende bal was voor onze Vito van Crooij en die schoot fraai met links binnen: 1-0 voor de geelzwarten! In de 45e minuut trof het onheil de geelzwarten. Michael Chacon werd onderuitgehaald en scheidsrechter Van de Graaf floot voor een strafschop. Chacon ging zelf achter de bal staan en schoot het leder achter doelman Delano van Crooij: 1-1. Kort daarna floot de arbitrage af voor de theepauze.

De tweede helft was nog maar vijf minuten bezig of de scheidsrechter wees wederom naar de stip. Nu was het VVV dat een penalty toegewezen kreeg. Clint Leemans ging achter de bal staan, stuurde Coremans de verkeerde kant op en schoof de bal beheerst binnen: 2-1. Dat de doelpuntenmaker er zin in had, was te merken. In de 81e minuut was het Hunte die prima anticipeerde op een voorzet en een redding forceerde bij Coremans. Deze had daar zoveel moeite mee, dat Seuntjens de afvallende bal kon binnenschieten en de wedstrijd op slot gooide: 3-1.

Door de winst van VVV-Venlo en de nederlaag van Jong PSV stijgt de club naar de koppositie in de Jupiler League. De volgende speeldag in de Jupiler League is op vrijdag 18 November. Dan neemt VVV het in het Rat Verlegh Stadion op tegen NAC Breda.

(Bron: VVV-Venlo)


Gerelateerde berichten


Headlines


Reacties

  • Er zijn nog geen reacties geplaatst.