VVV-Venlo op valreep voorbij MVV

Door NEWWORLD, maandag 23 januari 2017 07:49

VVV-Venlo op valreep voorbij MVV

Zondag heeft VVV-Venlo de derby tegen MVV Maastricht gewonnen. In eigen stadion was de ploeg van Maurice Stein met 2-1 te sterk voor de ploeg uit Maastricht.

VVV-Venlo ging voortvarend van start in het uitverkochte stadion. In de 17e minuut kwam VVV-Venlo op voorsprong. Ralf Seuntjens legde de bal panklaar met zijn borst voor de redelijk vrijstaande Johnatan Opoku. De nummer 10 liet deze buitenkans niet liggen en wist de 1-0 tegen de touwen te werken.

In de 56e minuut wist MVV een sterke fase af te ronden met een doelpunt. Ricardo Ippel produceerde een schuiver en dat schot verschalkte Delano van Crooij, waardoor de stand gelijk getrokken werd: 1-1.

De wedstrijd naderde haar einde wanneer de vierde official aangaf dat er nog drie minuten extra speeltijd bijkwamen. In de 92e minuut kwam Resida goed door aan de rechterkant na een een-tweetje met Opoku. Diezelfde Opoku kreeg de bal fraai terug en schoot op doel. Keeper Geens pakte deze bal, maar in de rebound was daar niemand minder dan Seuntjens die het Seacon - Stadion de Koel – deed ontploffen: 2-1 in de laatste minuut van de wedstrijd.

Volgende week vrijdag 27 januari speelt VVV-Venlo een uitwedstrijd in Oss tegen FC Oss.

(Bron: VVV-Venlo)


Gerelateerde berichten


Headlines


Reacties

  • Er zijn nog geen reacties geplaatst.